Bouwafval container huren

Een bouwcontainer huren voor uw bouwafval? Dat kan bij afvalcontainersdrenthe.nl tegen een lage prijs. U kunt in onze webshop heel eenvoudig uw bouwafval container huren. Bent u uw huis aan het verbouwen of bent u klaar voor de leegruim van uw huis? Dan is een bouwafval container huren raadzaam. Een voordelige bijkomstigheid wanneer u kiest voor een bouwcontainer huren, is dat u zelf niet meer naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden.

Bouw- en sloop afvalcontainers

[nasa_products columns_number="4" columns_number_small="2" columns_number_tablet="4" cat="123" is_ajax="yes"]

Bouwafval container 3m³, bouwafval container 6m³ of bouwafval container 9m³: een ruime keuze

Waar in Drenthe u ook vandaan komt, een bouwafval container huren kunt u overal binnen de provincie. Deze pagina vertelt u alles wat u moet weten als het over bouwafval afvoeren gaat. Ook leest u welke bouwcontainer het beste past bij uw situatie. Schieten er na het lezen van deze pagina toch nog vragen bij u te binnen? Bel ons gerust op 0528 – 33 12 25 en we helpen u graag verder. U bent ongetwijfeld ook benieuwd naar de formaten bouwafval containers die we aanbieden. We leveren containers met de volgende afmetingen: bouwafval container 3m³, bouwafval container 6m³, open bouwafval container 9m³ en gesloten bouwafval container 9m³.

Wat mag u afvoeren?

Glas
Grofvuil
Vloerbedekking
Papier en karton
Gips
Gibo
Plastic en kunststof
Hout
Puin

Wat mag u niet afvoeren?

Chemisch afval
Asbest
Bruin- en witgoed
Dakafval
Asbest /asbest vergelijkend materiaal

Een bouwcontainer huren: gemakkelijk geregeld

Maakt u graag van onze services gebruik en wilt u een bouwafval container huren? Via onze website regelt u het eenvoudig en snel. Ook dragen we zorg voor de snelle plaatsing van uw bouwafval container op locatie. Want vandaag een bouwafval container huren, is morgen een container op de juiste bestemming. Vervolgens geldt een huurtijd van 4 weken. Hiermee is al rekening gehouden in de prijs. Dit geldt tevens voor het ophalen van de bouwafval container en eventuele milieutoeslagen.

De juiste bouw afvalcontainer huren voor uw situatie

Wij helpen u graag om de juiste bouwafval container te huren. Kiest u voor bouwafval afvoeren zoals bijvoorbeeld glaswol, hout, plastic en dergelijke? Dan zit u goed met een bouwafval container die u bovenaan deze pagina treft. Wilt u dakpannen, grindtegels, (bak)stenen, metselpuin of puin van een andere soort afvoeren? Dan is de (schoon) puincontainer de juiste container voor u.

Ten slotte kunt u een selectie maken uit de verschillende formaten bouwafval containers die wij verhuren. Wij hanteren 4 maten, namelijk een bouwafval container 3m³, bouwafval container 6m³, open bouwafval container 9m³ en gesloten bouwafval container 9m³. Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze te maakt, adviseren we de geschatte hoeveelheid bouwafval naar boven af te ronden. U zult merken dat de daadwerkelijke hoeveelheid bouwafval meer is dan u in eerste instantie had verwacht.

Iets anders dan een bouwafval container huren?

Bent u niet op zoek naar een container voor bouwafval? Bij ons kunt u ook diverse andere soorten containers huren: puincontainers, houtcontainers, grondafvalcontainers, groenafvalcontainers, grofvuilcontainers, bouwafvalcontainers en dakafvalcontainers. Hier vindt u een overzicht van alle containers die wij leveren.

Bouwcontainer huren: het kostenplaatje

Wilt u weten welke kosten gepaard gaan met een bouwcontainer huren? Bekijk dan hierboven de mogelijke maat- en prijscombinaties.