Groenafval container huren

Bent u bezig met de herinrichting van uw tuin? Is groenafval afvoeren daarom iets wat op uw planning staat? Dan doet u er verstandig aan om een groencontainer te huren. Op deze manier kunt u in slechts één keer uw groenafval afvoeren. Een groencontainer huren is dan ook een efficiënte manier van groenafval afvoeren. In onze webshop kunt u met gemak een groencontainer huren.

Groenafval containers

[nasa_products columns_number="4" columns_number_small="2" columns_number_tablet="4" cat="125" is_ajax="yes"]

Groenafval container huren in Drenthe

Wilt u een groencontainer huren in Drenthe? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Deze pagina vertelt u alles wat u wilt weten over groenafval afvoeren en een groencontainer huren. Schieten u nog vragen te binnen na het lezen van de informatie op deze pagina? Bel ons gerust, via 0528-331225.

Wat mag u afvoeren?

Takken
Snoei/maaiafval
Hooi en stro
Plantenresten
Struiken
GFT-afval

Wat mag u niet afvoeren?

Chemisch afval
Restafval
Asbest
Puin en zand
Asbest /asbest vergelijkend materiaal

De voordelen van een groencontainer huren

Een groencontainer huren kunt u bij ons in verschillende formaten: 3m³, 6m³, 9m³ open en 9m³ gesloten. Zorg ervoor dat u bij het bepalen van het juiste formaat altijd de geschatte hoeveelheid groenafval naar boven afrondt. U zult mogelijk merken dat het groenafval dat u gaat afvoeren in de werkelijkheid meer is dan u had begroot.

Wilt u bij ons een groenafval container huren? Bij de prijs is inbegrepen dat de groenafval container 4 weken mag blijven staan. Het plaatsen en ophalen van de groenafval container en mogelijke milieutoeslagen maken ook deel uit van de prijs.

U kunt een groenafval container bij ons huren als u woonachtig bent in Drenthe of als uw klus in de provincie Drenthe plaatsvindt. Heeft u een groenafval container nodig binnen een andere provincie? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren namelijk in heel Nederland.

Iets anders dan een groencontainer huren?

Bij Afvalcontainers Drenthe kunt u niet alleen terecht voor een groencontainer huren. Ook voor diverse andere soorten containers behoren tot ons aanbod. Denk hierbij aan houtcontainers, puincontainers, grofvuilcontainers, grondafvalcontainers, dakafvalcontainers en bouwafvalcontainers. Al deze containers huurt u eenvoudig en snel via onze webshop.

Container groenafval: het kostenplaatje

Wilt u weten welke kosten gebonden zijn aan een groencontainer huren? In het overzicht bovenaan de pagina vindt u de formaten groencontainers en de prijzen die daarbij horen. Wilt u meer informatie over een groencontainer huren of bijvoorbeeld over de voordelen van een container groenafval? Neem gerust contact met ons op!