Grofvuil container huren

Wilt u tegen lage kosten een grofvuil container huren? Dat kan, bij Afvalcontainersdrenthe.nl. In onze webshop vindt u een grofvuil container in het formaat dat bij uw situatie past. Wilt u een grofvuil container huren omdat u uw woning aan het verbouwen bent of bezig bent met de leegruim van uw huis? Dan is een grofvuil container huren een raadzame oplossing. Een mooie bijkomstigheid is dat u zelf geen rit meer naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te maken. Een grofvuil container huren is dan ook een gemakkelijke manier van grofvuil afvoeren.

Grofvuil containers

[nasa_products columns_number="4" columns_number_small="2" columns_number_tablet="4" cat="124" is_ajax="yes"]

Grofvuil container huren voor verschillende hoeveelheden

U wilt niet meer betalen dan nodig is, maar ook geen ruimte tekortkomen. Daarom bieden we vier formaten grofvuil containers aan. Kies voor een 3m³ grofvuil container, 6m³ grofvuil container, 9m³ grofvuil container of een gesloten 9m³ grofvuil container. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over een grofvuil container huren bij Afvalcontainers Drenthe, zoals prijzen en tips over formaten. Zit u desondanks met een aantal vragen? Schroom niet om ons te bellen, via 0528-331225.

Wat mag u afvoeren?

Meubels
Raambekleding
Sanitair
Fietsen
Tuinmeubels
Puin
Tegels
Hout
Metalen
Kunststof
Sloop/afvalhout

Wat mag u niet afvoeren?

Chemisch afval
Restafval
Asbest
Dakleer
Bruin en witgoed
Asbest /asbest vergelijkend materiaal

Grofvuil container: prijzen en huurperiode

Een grofvuil container huren voor een voordelige prijs? Dan zit u bij onze webshop goed. De volgende formaten grofvuil containers zijn bij ons te bestellen: 3m³, 6m³, 9m³ grofvuil container en een gesloten 9m³ grofvuil container. Is de grofvuil container geplaatst bij u op locatie? Dan mag deze vier weken blijven staan. Deze huurperiode is inbegrepen in de prijs, evenals het plaatsen en afvoeren van de container. Ook voor eventuele milieutoeslagen hoeft u geen rekening te houden met extra kosten. Deze zijn tevens in de prijs inbegrepen.

Grofvuil container huren: waarmee rekening te houden?

We helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze. Zodat een grofvuilcontainer huren bij Afvalcontainers Drenthe soepel verloopt. Wilt u grofvuil afvoeren? Dan past een grofvuil container huren het beste bij uw situatie. Gaat u dakpannen, (bak)stenen, grindtegels, metselpuin of puin van een andere soort afvoeren? Huur dan een (schoon) puin container.

Zorg er vervolgens voor dat u het juiste formaat kiest. Wij voeren 4 maten: 3m³, 6m³, 9m³ grofvuil container en een gesloten 9m³ grofvuil container. Het juiste formaat bepaalt u door de geschatte hoeveelheid grofvuil naar boven af te ronden. De daadwerkelijke hoeveelheid afval is namelijk dikwijls meer dan u in eerste instantie had ingeschat.

Iets anders dan een grofvuil container huren

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een grofvuil container huren. Ook vindt u via onze webshop puincontainers, houtcontainers, grondafvalcontainers, bouwafvalcontainers, dakafvalcontainers en groenafvalcontainers.

Voordelig een grofvuil container huren

U bent ongetwijfeld benieuwd naar de kosten die gepaard gaan met een grofvuil container huren. Formaten en bijbehorende prijzen vindt u terug in bovenstaand schema.