Houtafval container huren

Wilt u houtafval afvoeren op een voordelige manier? Dat kan, bij Afvalcontainersdrenthe.nl. Al vanaf €120,- kunt u een houtcontainer huren. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende formaten: 3m³, 6m³, 9m³ of gesloten 9m³. Bent u bezig met de renovatie van uw tuin of de verbouwing van uw woning? Dan kan een houtcontainer huren een verstandige keuze zijn. Een houtafval container huren is een efficiënte manier van hout afvoeren. Of het nu gaat om A-hout afvoeren, B-hout afvoeren of C-hout afvoeren: al het houtafval kan in één keer worden weggedaan.

A/B Houtafvalcontainers

[nasa_products columns_number="4" columns_number_small="2" columns_number_tablet="4" cat="122" is_ajax="yes"]

Wat mag u afvoeren?

Sloophout
Pallets
Hout met spijkers of scharnieren
Geschilderd hout
Kozijnen
Deuren
Spaanplaat
Vezelplaat
Hard- en zachtboard
MDF
Vloerdelen
Rotan
Underlayment / multiplex

Wat mag u niet afvoeren?

Verbrand hout
Verrot hout
Snoeiafval
Geïmpregneerd hout
Tuinhout en bielzen
Dit mag in een C-hout container

Hout van niet hout producten (bijvoorbeeld meubilair)
Hout met bitumen
Restafval
Chemisch afval
Asbest /asbest vergelijkend materiaal

C-Houtafvalcontainers

[nasa_products columns_number="4" columns_number_small="2" columns_number_tablet="4" cat="133" is_ajax="yes"]

Wat mag u afvoeren?

Verduurzaamd hout
Gewolmaniseerd hout
Verbrand hout

Wat mag u niet afvoeren?

Restafval
Asbest
Chemisch afval
Asbest /asbest vergelijkend materiaal

Meer weten over hout afvoeren?

Vindt uw klus in Drenthe plaats? Dan kunt u bij ons terecht om een houtcontainer te huren. Alle informatie over houtafval afvoeren, een houtcontainer huren en de prijzen die gepaard gaan met een houtcontainer huren vindt u op deze pagina. Zijn een aantal vragen onbeantwoord gebleven? Mogelijk staat u vraag tussen de veelgestelde vragen op onze website. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 0528-331225. Of stel uw vraag via ons contactformulier.

Een houtcontainer huren: diverse formaten

Wanneer u huurt bij Afvalcontainers Drenthe komt u nooit ruimte tekort. Bij ons kunt u namelijk een houtcontainer huren in vier maten: 3m³ houtafval container, 6m³ houtafval container, 9m³ houtafval container en 9m³ gesloten houtafval container. Bij het selecteren van het juiste formaat, kunt u de geschatte hoeveelheid houtafval het beste naar boven afronden. De daadwerkelijke hoeveelheid houtafval is immers doorgaans meer dan u had verwacht.

Kiest u voor Afvalcontainers Drenthe? Dan mag de houtafval container vier weken blijven staan na de dag van plaatsing. Dit is al inbegrepen in de prijs, evenals het plaatsen en ophalen van de houtafval container. Dit geldt ook voor eventuele milieutoeslagen en het hout afvoeren.

Geen houtafval container huren?

Bent u op zoek naar een ander type container? Ook dat regelt u bij ons. Via onze webshop huurt u een grofvuilcontainer, groenafvalcontainer, puincontainer, bouwafvalcontainer en grondafvalcontainer.

Container houtafval: het kostenplaatje

U bent ongetwijfeld benieuwd naar de kosten die gepaard gaan met een houtcontainer huren. Bovenaan deze pagina vindt u de prijzen per formaat houtafval container en het soort houtafval waarvoor u een container nodig heeft: voor A-hout afvoeren, B-hout afvoeren of C-hout afvoeren. Heeft u nog vragen over een houtcontainer huren of over de container houtafval prijzen? Neem gerust contact met ons op!