Puincontainer huren

Staat een puincontainer huren bij u op de planning, omdat u bijvoorbeeld bezig bent met de verbouwing van uw woning of tuin? Wilt u (bak)stenen, grindtegels, metselpuin, dakpannen of puin van een ander soort afvoeren? Huur dan uw puincontainer eenvoudig en snel via de webshop van Afvalcontainers Drenthe.

Ga direct naar het juiste formaat:
Puincontainer 3m³, puincontainer 6m³, open puincontainer 9m³ of gesloten puincontainer 9m³.

Puincontainers

[nasa_products columns_number="4" columns_number_small="2" columns_number_tablet="4" cat="121" is_ajax="yes"]

Puin afvoeren: belangrijke informatie

Woont of werkt u in Drenthe, dan kunt u bij ons terecht om uw puincontainer te huren. Vindt uw klus buiten Drenthe plaats? Ook dat is geen probleem. Wij leveren puincontainers namelijk in heel Nederland. Op deze pagina vindt u alle informatie over puin afvoeren, een puincontainer huren en de bijbehorende kosten. Zijn een aantal vragen onbeantwoord gebleven? Leg ze ons gerust telefonisch voor, via 0528-331225 of via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Wat mag u afvoeren?

Stenen
Bakstenen
Metselpuin
Grindtegels
Dakpannen

Wat mag u niet afvoeren?

Chemisch afval
Restafval
Asbest
Gips
Dit mag in een bouwafvalcontainer

Asfalt
Dakgrind
Asbest /asbest vergelijkend materiaal

Puincontainer 3m³, puincontainer 6m³, puincontainer 9m³ of puincontainer 10m³ huren

Wilt u een puincontainer huren? Bij ons kunt u uw puincontainer in vier formaten afnemen: een puincontainer 3m³, een puincontainer 6m³, een puincontainer 9m³ of een gesloten puincontainer 9m³. De ingeschatte hoeveelheid puin adviseren we altijd naar boven af te ronden, omdat de daadwerkelijke hoeveelheid puin dikwijls meer is dan u zou verwachten.

Wilt u bij ons een puincontainer huren? Dan geldt een huurperiode van 4 weken. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Ook het plaatsen en ophalen van de puincontainer, evenals mogelijke milieutoeslagen, zijn inbegrepen in de prijs.

Een puincontainer huren die geschikt is voor uw situatie

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze wanneer u bij ons een puincontainer gaat huren. Zo adviseren we graag over het formaat puincontainer: een puincontainer 3m³, een puincontainer 6m³, een puincontainer 9m³ of een gesloten puincontainer 9m³.

Wanneer u dakpannen, grindtegels, (bak)stenen, metselpuin of een ander soort puin wilt afvoeren, kunt u een puincontainer huren die u bovenaan deze pagina treft. Bent u van plan naast puin afvoeren ook materialen zoals hout, glaswol, plastic en dergelijke af te voeren? Ga dan voor een bouwcontainer huren.

Andersoortig afval dan puin afvoeren?

Gaat u geen puin afvoeren, maar heeft u een klus waarbij afval van een andere soort afgevoerd gaat worden? Ook daarbij kunnen we u van dienst zijn. Bekijk onze webshop voor het huren van bouwafvalcontainers, grofvuilcontainers, houtcontainers, grondafvalcontainers en groenafvalcontainers.

Puincontainer huren: de kosten

U bent ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van een puincontainer huren. Alle typen puincontainers en bijbehorende prijzen treft u bovenaan de huidige pagina. Heeft u nog vragen over een puincontainer huren, puin afvoeren of de puincontainer huren prijs? Twijfel niet en neem contact met ons op.